Vélemények a PEROZIN® krémről

Roxana Manea, Románia:
“Idén két térdműtétem volt, miután 20 évvel ezelőtt már volt egy ilyen beavatkozásom.A PEROZIN®-t a felépülés alatt használtam, és nagy-nagy “köszönetet” szeretnék mondani a PEROZIN®-t összeállító illetőnek és azoknak, akik arra ösztönözték, hogy ossza meg a PEROZIN®-t a világgal. Sok ember életét segítik, illetve megkönnyíti a csonttal és ízülettel kapcsolatos sérülésekben szenvedők életét is.”

Mogens Kondrup, 56 éves férfi, munkahelyi baleset miatt nyaktól deréktájig tartó fájdalommal küzdött:
“Mindent kipróbáltam, csontkovácsot, reumatológust, voltam gyógytornásznál, szedtem nem szteroid gyulladásgátlót, váliumot, stb. De semmi sem szabadított meg az elviselhetetlen fájdalomtól. Amikor valaki azt mondta, próbáljam ki a PEROZIN®-t, azt gondoltam, hogy a termék marketingje biztosan jobb, mint maga a termék. Aztán két hét múlva úgy éreztem, újjászülettem. Teljesen megszűnt a fájdalom.
A PEROZIN®-t még most is használom, hetente egyszer.”

Jens Kofoed, 50 éves férfi, leesett az állványról és a bokájában csonttörést szenvedett:
“A PEROZIN® egy hét alatt véget vetett a 20 éves fájdalomnak.”

Jonas Kirkeby, 30 éves férfi, bowlingozás közben sértette meg súlyosan a térdét. 40 km-t kellett a munkahelyére vezetni, és utána mindig szinte kiesett a kocsijából:
“A PEROZIN® legelső használata után a hét további részében nem jelentkezett a fájdalom.”

Charlotte Scheyby, 35 éves nővér, a jobb csípője és válla fájt:
“A PEROZIN® használatával a vállfájásom perceken belül megszűnt, a csípőmben pedig 80%-kal csökkent az érzés, és átaludtam az éjszakát, méghozzá zsibbadó láb nélkül.”

 

További véleményekért látogasson el a Perozin fajdalomcsillapító krém Facebook oldalára!  

A PEROZIN® ÖSSZETEVŐI A GONDOS KIVÁLASZTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN, BIZTONSÁGOSAN, UGYANAKKOR GYORSAN, HOSSZÚ IDŐRE CSILLAPÍTHATJÁK A FÁJDALMAT ÉS CSÖKKENTHETIK A GYULLADÁST.