A perozin krém előnyei

Aki már megtapasztalta az folytonos ízületi-, izom- vagy gerincfájdalom és az ezekkel együtt járó fájdalom, illetve beszűkült mozgási lehetőségek poklát, nyilvánvalóan gyors és hatékony megoldásra vágyik.


Ön tudta, hogy a műtétek után fellépő fájdalom (PPP, Persistent Post Surgery Pain), pl. a térdműtétek után, a páciensek 85%-ánál jelentkezik?
Az Aalborg és Odense Egyetemi Kórházakban végzett ezzel kapcsolatos kutatások drámai eredménnyel zárultak, miszerint: a műtéten átesett betegek fájdalma nagyobb, mint azoké, akiket nem műtenek meg.


Ugye, abban egyetértünk, hogy bármilyen eredetű is legyen a fájdalom, nem kívánatos, hogy rányomja bélyegét a mindennapi életünkre?


A PEROZIN® egy olyan egyszerű, hatékony, természetes, és így 100%-os biztonsággal használható termék, amely megoldást nyújt a műtétet megelőző és a műtét utáni, valamint a műtét nélküli gyulladással, illetve fájdalommal járó, mozgásszervrendszert érintő állapotokra egyaránt.


A PEROZIN® az egyetlen olyan termék, ami valóban a probléma gyökerét célozza meg, ezáltal pedig már 10-15 nap alatt hatékonyan elillantja a fájdalmat és a hatása hosszú távon meg is marad!


Vége a fájdalom miatti álmatlan éjszakáknak, mert a PEROZIN® krémmel gyorsan, már az első használat után érezheti a minőségi javulást!
Nem kell többé hát-, derék-, térd- vagy csípő fájdalma miatt lemondania egyetlen programját sem, mert az egyedülállóan biztonságos és természetes összetevőkből álló PEROZIN® krémmel visszakaphatja a könnyed és gondtalan mozgás örömét!


Kompromisszum a biztonság és a hatékonyság között? Felejtse el!
A PEROZIN® krémmel nem kell választania a gyengéd, természetesség és a hatékonyság között, mert a PEROZIN®, összetevői gondos kiválasztásnak köszönhetően, 100%-osan biztonságos, ugyanakkor gyorsan, hosszú időre csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást.


Olvassa el a véleményeket, mely csak egy rövid válogatás a visszajelzések közül. Olyan betegek visszacsatolása ez, akik hosszan tartó fájdalomtól szenvedtek.

Sebészek:
A perioperatív periódus kulcsfontosságú az akut, krónikus posztoperatív fájdalom és a felépülési időszak megfelelő menedzsmentjében.
A Perozint a műtét előtt pár napig kell használni, egészen néhány órával a beavatkozás előttig, majd pedig alaposan lemosni a beavatkozás előtt. A Perozint a felépülési időszak alatt is használni kell.
A legtöbb, Perozint használó beteg a fentiek betartásával képes a műtét utáni napokban, vagy akár a műtét után néhány órával lábra állni. A felépülési idő a normál idő akár 90%-ára is lecsökkenhet.

Csontkovácsok:
A csontkovácsok jól ismerik a krioterápia előnyeit. Van, aki a kezelés részeként alkalmazza, van, aki hideg borogatás vagy hűsítő gél használatához folyamodik. A terméket kipróbáló csontkovácsok is elégedettek a Perozin használatának eredményeivel, és a betegektől pozitív visszajelzéseket kapnak.

Gyógytornászok:
A Perozint széles körben használják ortopédiai kórházakban, és a Tour de France versenyre való felkészülési program részeként is.
Nagyszámú páciens számol be arról a gyógytornászának, hogy a Perozin® használatával a gyógyulása tagadhatatlanul gyors.

Terméket szeretnék vásárolni!