TELEFON / FAX

+36 70 312 66 70
Fax: +36 1 354 01 46

CÍM

1054 Budapest,
Alkotmány u. 16. II/7. 30-as csengő

E-MAIL

kapcsolat@perozin.hu

 Újdonság! PEROZIN® természetes, külsőleg alkalmazandó fájdalomcsillapító krém – 100% biztonság és hatékonyság egyetlen termékben!

Ha ki szeretne maradni egy pompásan jövedelmező, plusz, passzív bevételi forrásból, ne olvasson tovább!

A PEROZIN® ugyanis egy kíméletes és természetes eredetű összetevőkből készülő termék, mely megdöbbentően gyors és hatékony a fájdalomcsillapítás, valamint a gyulladáscsökkentés terén, ugyanakkor gyengéd és kellemes érzetet biztosít, tehát rohamtempóban terjed a vásárlók körében.


A PEROZIN® fájdalomcsillapító krém célja: az ízületek és izmok akut fájdalmának gyors és eredményes kezelése. A termék 100%-osan biztonságos, természetes összetevőinek köszönhetően a kisgyermekektől a legidősebbekig, minden korosztálynak, illetve várandós hölgyeknek, valamint sportolók számára is nyugodt szívvel ajánlható.

A PEROZIN® az egyetlen olyan termék, ami valóban a probléma gyökerét célozza meg, ezáltal pedig már 10-15 nap alatt hatékonyan elillantja a fájdalmat és a hatása hosszútávon megmarad!


Amennyiben Ön szeretne élni a lehetőséggel, és ez elsők között akar, kiválóan megtérülő, passzív jövedelmet generálni, miközben más embereken segít, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a kapcsolat@perozin.hu email címen, mert a PEROZIN® fájdalomcsillapító krém nem hiányozhat egyetlen családból sem!


 

VISZONTELADÓINK: