Szakemberek visszajelzései

SEBÉSZEK
A perioperatív periódus kulcsfontosságú az akut, krónikus posztoperatív fájdalom és a felépülési időszak megfelelő menedzsmentjében. A Perozint a műtét előtt pár napig érdemes használni, egészen néhány órával a beavatkozás előttig, majd pedig alaposan lemosni a beavatkozás előtt. A Perozint a felépülési időszak alatt is tanácsos használni. A legtöbb, Perozint használó beteg a fentiek betartásával képes a műtét utáni napokban, vagy akár a műtét után néhány órával lábra állni. A felépülési idő a normál idő akár 90%-ára is lecsökkenhet.

CSONTKOVÁCSOK
A csontkovácsok jól ismerik a krioterápia előnyeit. Van, aki a kezelés részeként alkalmazza, van, aki hideg borogatás vagy hűsítő gél használatához folyamodik. A terméket kipróbáló csontkovácsok is elégedettek a Perozin használatának eredményeivel, és a betegektől pozitív visszajelzéseket kapnak.

GYÓGYTORNÁSZOK
A Perozint széles körben használják ortopédiai kórházakban, és a Tour de France versenyre való felkészülési program részeként is. Nagyszámú páciens számol be arról a gyógytornászának, hogy a PEROZIN® használatával a gyógyulása tagadhatatlanul gyors.

A PEROZIN® ÖSSZETEVŐI A GONDOS KIVÁLASZTÁSNAK KÖSZÖNHETŐEN, BIZTONSÁGOSAN, UGYANAKKOR GYORSAN, HOSSZÚ IDŐRE CSILLAPÍTHATJÁK A FÁJDALMAT ÉS CSÖKKENTHETIK A GYULLADÁST.