SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELE

A kiszállítás díja:


Futárszolgálat útján házhoz:                                       990,- Ft;
10.000 Ft feletti vásárlás esetén:                                INGYENES!

A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül átadjuk a GLS Futárszolgálatnak. Amennyiben a rendelés teljesítése ennél hosszabb időt vesz igénybe, a megrendelőt haladéktalanul értesítjük.

Külföldre történő szállítást sajnos nem tudunk vállalni.A bankkártyás fizetés szabályai:


A bankkártyás fizetéseknél a Beautywood Shop Kft. partnere az izlandi székhelyű Borgun, amely a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező, bankfüggetlen pénzintézet. A Borgun 2014 óta van jelen a magyarországi piacon, ahol kizárólagos képviseletét a B-Payment Zrt. látja el.
Mindkét cégről részletes információk találhatók a www.borgun.hu, www.b-payment.hu és www.borgun.com honlapokon. 

A PEROZIN.HU Webáruházban bankkártyás fizetés a főoldalon megjelenített minden típusú bankkártyával lehetséges, azonban a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat a rendszer csak abban az esetben fogadja el, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.
A bankkártyás fizetés Vevőink részére nem jelent többletköltséget, külön díj semmilyen formában nem kerül felszámításra. 
A bankkártyával történő fizetés a Borgun 128 bites szerverén keresztül történik, SSL technológiával védett weboldalon keresztül, így a Vevő banki adatai nem kerülhetnek illetéktelenek tudomására. A bankkártyás fizetési mód választása után a Vevő a Borgun biztonságos oldalára kerül átirányításra, ahol a kártyabirtokos megadja a bankkártya adatait, így ezeket az információkat kizárólag a Borgun fizetési oldala kezeli.
A bankkártya adatainak megadása után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg. 
Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a PEROZIN.HU Webáruház üzemeltetőjének, a  Beautywood Shop Kft.-nek. A Beautywood Shop Kft. a bejelentést követően 15 napon belül kivizsgálja az esetleges túlfizetést, és amennyiben jogosnak találja a Vevő követelését, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a Beautywood Shop Kft. a Vevőt írásban értesíti.
Amennyiben a Vevő hibájából bankkártyájának adatait harmadik személy használja fel, az ennek következtében esetlegesen keletkező károkért sem a Beautywood Shop Kft., sem a Borgun nem vállal felelősséget.

Weboldalunk harmadik féltől származó sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Részletek... Engedélyezem