Visszajelzések

A szakemberek véleménye:

Dr. Gerard Guillaume, az FDJ kerékpáros csapat sportorvosa, egy párizsi reumatológiai központ tulajdonosa:

Az FDJ profi kerékpáros csapatot segítő álló gyógytornászok 2008 óta használják a Perozin®-t, saját magam pedig nagy megelégedéssel a klinikámon. A Perozin®-t gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatása miatt értékelik nagyra. A Perozin®-t a napi kerékpározás után, egy órás masszázs során alkalmazzuk a sportolóknál, felgyorsítva a regenerálódásukat.”

Magni Bernhardsson, izlandi csontkovács:

“Az ízületi és izomfájdalmak esetén a leghatékonyabb kezelési módszer a csontkovácsolás és a Perozin® kombinációja. A Perozin® használata kezelés alatt és utána is egyszerű és hatékony. A legtöbb beteg ráadásul azért is visszajön, hogy a barátaiknak és a rokonaiknak is vásároljon belőle, mert annyira jók a tapasztalataik.”


Betegek véleménye:

Roxana Manea, Románia:

“Idén két térdműtétem volt, miután 20 évvel ezelőtt már volt egy ilyen beavatkozásom. A Perozin®-t a felépülés alatt használtam, és nagy-nagy “köszönetet” szeretnék mondani a Perozin®-t összeállító illetőnek és azoknak, akik arra ösztönözték, hogy ossza meg a Perozin®-ot a világgal. Sok ember életét segítik, illetve megkönnyíti a csonttal és ízülettel kapcsolatos sérülésekben szenvedők életét is.”

Mogens Kondrup, 56 éves férfi, munkahelyi baleset miatt nyaktól deréktájig tartó fájdalommal küzdött:

“Mindent kipróbáltam, csontkovácsot, reumatológust, voltam gyógytornásznál, szedtem nemszteroid gyulladásgátlót, váliumot, stb. De semmi sem szabadított meg az elviselhetetlen fájdalomtól. Amikor valaki azt mondta, próbáljam ki a Perozin®-t, azt gondoltam, hogy a termék marketingje biztosan jobb, mint maga a termék. Aztán két hét múlva úgy éreztem, újjászülettem. Teljesen megszűnt a fájdalom. A Perozin®-t még most is használom, hetente egyszer.”

Jens Kofoed, 50 éves férfi, leesett az állványról és a bokájában csonttörést szenvedett:

“A Perozin® egy hét alatt véget vetett a 20 éves fájdalomnak.”

Jonas Kirkeby, 30 éves férfi, bowlingozás közben sértette meg súlyosan a térdét. 40 km-t kellett a munkahelyére vezetni, és utána mindig szinte kiesett a kocsijából:

“A Perozin® legelső használata után a hét további részében nem jelentkezett a fájdalom.”

Charlotte Scheyby, 35 éves nővér, a jobb csípője és válla fájt:

“A Perozin® használatával a vállfájásom perceken belül megszűnt, a csípőmben pedig 80%-kal csökkent az érzés, és átaludtam az éjszakát, méghozzá zsibbadó láb nélkül.”

Terméket szeretnék vásárolni!